Украинските власти разследват висши военни служители в два отделни случая

...
Украинските власти разследват висши военни служители в два отделни случая
Коментари Харесай

Украйна разследва висши военни за корупция

Украинските управляващи проверяват висши военни чиновници в два обособени случая на съмнения за корупция, споделиха публични лица в четвъртък, част от действията на управляващите против злоупотребите преди диалозите с водачите на Европейския съюз в петък.

Европейски Съюз сложи оправянето с корупцията като условие за присъединението на Украйна към 27-членния съюз - развой, който лишава години, добавя " Ройтерс ".

Двете страни трябва да се срещнат в украинската столица Киев на 3 февруари при алегорично посещаване на водачите на Европейски Съюз в Киев, което има за цел да подчертае поддръжката за Украйна с наближаването на първата годишнина от нашествието на Русия на 24 февруари 2022 година

Президентът Володимир Зеленски съобщи ясно през последната седмица, че министерството на защитата би трябвало да бъде чисто от корупция и злоупотреби.

Съобщението следва оставката на заместник-министъра на отбраната Вячеслав Шаповалов миналия месец след следствие в медиите, че министерството на защитата е обвинено в закупуване на храни на повишени цени. " Длъжностното лице освен е знаело за доставката на нискокачествени артикули, само че и е упражнявало напън върху подчинени да одобряват нискокачествени артикули във военните хранилища ", се споделя в този момент в известието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР