Украинските власти не пускат цивилни граждани и чужденци да напускат

...
Украинските власти не пускат цивилни граждани и чужденци да напускат
Коментари Харесай

Москва: Украинските власти не пускат цивилното население да напусне градовете


Украинските управляващи не пускат цивилни жители и чужденци да напущат обитаемоте места, тъй като се опасяват от репресии от страна на нацистите. Такива случаи има в Харков, а сходна обстановка е присъща за цялата територия на Украйна, съобщи пред публицисти генерал-полковник Михаил Мизинцев, шеф на съветския Национален център за ръководство на защитата.

" Като се има поради пагубната филантропична обстановка в град Харков, през вчерашния ден успяхме да се свържем с виновните чиновници в канцеларията на президента на Украйна, които предоставиха контакт с хипотетичното умело длъжностно лице в Харков. А длъжността на въпросното лице със съответното високо равнище и сан, допуска отговорност за оказването на спомага за изтеглянето на цивилните жители и чужденците по най-краткия вероятен път към територията на Руската федерация и обезпечаване на филантропичен кулоар ", сподели той.

" Получихме следния отговор на нашето позвъняване до този чиновник, изтъквам го буквално: " Няма да ги арестувам, дано си вървят, където желаят ", сподели Мизинцев.

В отговор на коментара на съветската страна, че дистанцията е огромно и че е належащо да се окаже подпомагане за обезпечаване на защита и авто превоз, който да закара хората до сборните пунктове, където съветската страна е подготвила подобаващи конвои от рейсове, топла храна и здравна помощ, служителят разяснява малко и ясно: " Аз не съм самоубиец. Ако стартира да ги групирам и адресирам към Русия, ще бъда първият, който ще бъде погубен от батальоните на териториалната подбран, по-точно от националните батальони, т.е. нацистите. “

„ Това значи, че тези хора се опасяват от репресии. Смятам, че няма потребност да разясня този диалог. Настоящата обстановка е присъща за цялата територия на Украйна ", добави Мизинцев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР