Украинските въоръжени сили явно са се укрепили в северната част

...
Украинските въоръжени сили явно са се укрепили в северната част
Коментари Харесай

Танкове по улиците на Снегиревка, на един час от Херсон

Украинските въоръжени сили очевидно са се укрепили в северната част на град Снегиревка, Николаевска област. Градът се намира на един час път северно от Херсон и е значима отбранителна линия за съветските военни , които се пробват да отхвърлен настъплението на украинската войска.

По информация на заместник-началника на съветската администрация на Херсонска област Кирил Стремусов за града се водят тежки боеве .



Ръководителят на окупационната администрация Юрий Барбашов удостовери пред РИА Новости , че в обитаемото място се водят боеве и в града се движат танкове. Самият Барбашов не се намира в Снегиревка, само че се базира на информация на локални поданици. Той не прецизира обаче каква техника се движи по улиците на Снегиревка - съветска или украинска.

Украинската страна към момента не е коментирала развиването на обстановката в този сектор на фронта. В утринната сводка на украинския генщаб се показва само, че силите са унищожили два склада с муниции , единият от които край Снегиревка, а другият - край Костромка.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР