Украинските въоръжени сили са хванали в небето управляема ракета Х-59,

...
Украинските въоръжени сили са хванали в небето управляема ракета Х-59,
Коментари Харесай

Украйна хвана руска управляема ракета Х-59 в небето си


Украинските въоръжени сили са " хванали " в небето управляема ракета Х-59 , която е била употребена от Руската федерация в границите на постоянния ѝ обстрел.

Това оповестиха от Генералния щаб на ВСУ вечерта на 7 януари, като прецизираха, че за днешния ден украинската авиация е атакувала 4 региона с окупатори.

Сред унищожените са също: склад за муниции и артилерийски средства на съперника . Това към този момент е дело на украинските ракетни войски, добавя организацията.

" Общо врагът е нанесъл 6 ракетни и 40 въздушни удара, направил е 21 обстрела от многоцелеви ракетни установки по позициите на нашите войски и обитаеми места ", - прецизират от Генералния щаб.

От там показаха, че поради дейностите на Руската федерация Украйна за следващ ден има починали измежду цивилното население.

Днес представителят на 110-а обособена механизирана бригада на ВСУ Антон Коцукон съобщи, че на фронта има избрани промени в посока Авдеевка. Противникът има големи загуби в личната си техника.
 ISW: Сражения и минимални съветски триумфи край Бахмут и Авдеевка
ISW: Сражения и минимални съветски триумфи край Бахмут и Авдеевка

Киев стремително усилва производството на военна продукция

По думите на военния става дума за стотици транспортни средства .

Тя е " пакетирана " и е унищожена от изтребителите на ВСУ. Руската федерация е погребала минимум 200 свои танка. Ако се задълбочим в цифрите, не всяка страна в Европа има такава войска с такова количество техника, каквото руснаците съумяха да изгубят, акцентира той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР