Украинските сили ще се обучават на танкове Леопард 2 в

...
Украинските сили ще се обучават на танкове Леопард 2 в
Коментари Харесай

Резников: Украинските сили ще се обучават на танкове Леопард 2

Украинските сили ще се образоват на танкове " Леопард 2 " в Полша, бе представен да споделя министърът на защитата Олексий Резников, макар че съдружниците не реализираха сделка за даване на Киев на бойните машини немско произвеждане, съобщи Ройтерс, представен от " Дарик ".

Резников сподели това пред украинскоезичната секция на радио " Гласът на Америка " след присъединяване си в срещата във военновъздушната база Рамщайн в Германия, където сътрудниците на Украйна не взеха решение по отношение на танковете. Всяко изпращане на Украйна на сходна техника ще изисква утвърждението на Германия, която е страната производител на танковете " Леопард ".

Резников дефинира новината за образованието като пробив и отдаде заслугата за триумфа на напъните на Полша.

" Ще стартираме с това и след това ще продължим ", бе представен да споделя той от " Гласът на Америка ".

Резников повтори изразената и от други украински публични представители вяра, че Германия ще размишления за решението си за танковете.

" Аз съм оптимист ", добави той. " Защото първата крачка към този момент е направена - ще стартираме задачи за образование на " Леопард 2. "

Преди това Резников изрази в Туитър признателност към немското държавно управление и народ за военната помощ и гостоприемството им.

В обявата си той помести и своя фотография с немския министър на защитата Борис Писториус. " Имахме прям диалог за " Леопард 2 ". Следва продължение ", добави Резников в известието си в обществената мрежа.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР