Украинските сили ще се обучават на танкове Леопард 2 в

...
Украинските сили ще се обучават на танкове Леопард 2 в
Коментари Харесай

Киев заяви, че украинските сили ще се обучават на германски танкове в Полша

Украинските сили ще се образоват на танкове " Леопард 2 " в Полша, бе представен да споделя министърът на защитата Олексий Резников, макар че съдружниците не реализираха сделка за даване на Киев на бойните машини немско произвеждане, съобщи Ройтерс.

Резников сподели това пред украинскоезичната секция на радио " Гласът на Америка " след присъединяване си в срещата във военновъздушната база Рамщайн в Германия, където сътрудниците на Украйна не взеха решение по отношение на танковете. Всяко изпращане на Украйна на сходна техника ще изисква утвърждението на Германия, която е страната производител на танковете " Леопард ".

Резников дефинира новината за образованието като пробив и отдаде заслугата за триумфа на напъните на Полша.
 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9008
" Ще стартираме с това и след това ще продължим ", бе представен да споделя той от " Гласът на Америка ".

Резников повтори изразената и от други украински публични представители вяра, че Германия ще размишления за решението си за танковете.

" Аз съм оптимист ", добави той. " Защото първата крачка към този момент е направена - ще стартираме задачи за образование на " Леопард 2. "

Преди това Резников изрази в Туитър признателност към немското държавно управление и народ за военната помощ и гостоприемството им.

В обявата си той помести и своя фотография с немския министър на защитата Борис Писториус. " Имахме прям диалог за " Леопард 2 ". Следва продължение ", добави Резников в известието си в обществената мрежа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР