Украинските сили са свалили над 10 руски ракети, насочени срещу

...
Украинските сили са свалили над 10 руски ракети, насочени срещу
Коментари Харесай

Украйна осуети атака срещу военно летище

Украинските сили са свалили над 10 съветски ракети, ориентирани против военно летище в Хмелницка област при следващата въздушна паника в Украйна. При съветски обстрел в Херсонска област оповестиха за нови цивилни жертви. 

На фронта - от Киев обявиха, че контраофанзивата продължава в няколко региона. Съобщава се за прогрес на юг и за отблъсната съветска офанзива покрай Купянск и Лиман. 

Украинските военни споделят, че са изморени, само че не престават борбата.

 
Не всеки има правото да пази родината си. Не скърбя, виждам единствено плюсовете от това. Трудно е, доста е мъчно, само че това е смисълът - да преодолееш компликациите и да преминеш през всички кръгове на този пъкъл.
Борисович, боен

А на съветска територия - управляващите в Белгородска област упрекнаха украинската войска за обстрел против обитаеми места. В град Курск, покрай границата с Украйна, настояват, че са свалили минимум един дрон.

Днес Европейски Съюз вкара 11-ия пакет наказания против съветската експанзия. От Брюксел постановат ограничавания на близо 90 институции, които съгласно блока поддържат намерено военната промишленост на Русия. Сред тях има и производители на ирански дронове, за които се твърди, че работят с Москва.

Отнемат се и лицензите на пет съветски медии, в това число малкия екран на близкия до Кремъл предприемач Константин Малофеев.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР