Украинските сили са способни да си възвърнат огромни територииСтратегията на

...
Украинските сили са способни да си възвърнат огромни територииСтратегията на
Коментари Харесай

Асен Агов: Стратегията на Русия се провали

Украинските сили са способни да си възвърнат големи територии

Стратегията на Русия се провали. Тя не съществува. Ще приказваме за поврат когато забележим дали украинската войска е способна да задържи извоюваното назад. Това разяснява журналистът Асен Агов за " Твоят ден " по.

" Украинците и другарските страни на Украйна няма да одобряват Крим да бъде съветски. Украинските сили са способни да си възвърнат големи територии, силата в договарянията е на страната на Украйна. Русия сега не е в положение да слага условия, хората, които ще диктуват развоя на войната, са в Киев ", счита той. И добавя, че украинското общество в никакъв случай няма да одобри отвод от репарации.

Според политолога от украински генезис Сергей Петров в Русия се чуват апели за цялостна готовност.

" Подвигът на украинската войска е голям. Огромна повърхност е върната във притежание на Украйна. Русия загуби част от извоюваното, само че прави офанзиви в разнообразни елементи на Украйна и е рано да приказваме за завършек на войната ", съобщи той. И добави, че има близки в Украйна.

" Не познаваме добре Украйна като страна. Не разбираме процесите, случвали се там. Това, което се случва там, е разследване на тяхното съзнание и прочит. Не чакам спорът да завърши след 10 години, нито да свърши бързо ", акцентира Петров.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР