Украински офицери поканиха западни политици и експерти, които критикуват украинските

...
Украински офицери поканиха западни политици и експерти, които критикуват украинските
Коментари Харесай

Украински офицери поканиха критиците на страната им да дойдат на фронта

Украински офицери поканиха западни политици и специалисти, които подлагат на критика украинските въоръжени сили, да дойдат в зоната на бойните дейности и да покажат своите качества. Това заяви колумнистът на The Daily Telegraph Колин Фрийман, който е на мястото на случая.

„ Всеки, който мисли, че може да се бие по-добре от нас, може да пристигна тук и да опита силите си “, цитира журналистът думите на артилерийски офицер с позивна Мирон. Те “нямат визия какъв брой е мъчно ”, добави той.

Според създателя на обявата „ закъсалите немски танкове „ Леопард “ и американските бойни машини на пехотата „ Брадли “, положението и настроението на военнослужещите “ демонстрират краха на „ мечтания сюжет “ и „ всяка вяра “ за триумф..

„ Където и да има борба, Украйна към момента се усеща по този начин, като че ли се бие с една ръка, вързана на гърба “ заради липса на оръжие. „ Дори и най-оптимистичният командващ не би нарекъл напредъка на украинските въоръжени сили впечатляващ “, показва създателят. Той го назовава “драма, която в този момент се трансформира в действителност ”. „ И надали ще изненада някого, в случай че духът на украинските военни падне “, декларира Фрийман.

Още вести четете в раздел Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР