Украински обстрел срещу пограничното село Журавльовка в Белгородска област снощи

...
Украински обстрел срещу пограничното село Журавльовка в Белгородска област снощи
Коментари Харесай

Украински обстрел срещу пограничното село Журавльовка нанесе щети на над 20 къщи и училище

Украински обстрел против пограничното село Журавльовка в Белгородска област нощес нанесе вреди на над 20 жилища и учебно заведение, заяви на страницата си във " Вконтакте " заместник-губернаторът на региона Владимир Базаров, предава ТАСС.

" По разпореждане на губернатора отидох в Журавльовка, която през вчерашния ден още веднъж беше подложена на обстрел от украинска страна. Заедно с представители на Белгородска област огледахме учебното заведение и посетихме повече от 20 къщи, с цел да оценим нанесените вреди ", написа Базаров.

Губернаторът на района Вячеслав Гладков през вчерашния ден заяви за следващ украински обстрел на пограничното село Журавльовка, вследствие на който един човек е бил леко ранен от шрапнел.

На 23 март беше въведено изключително състояние в две погранични села в Белгородска област – Журавльовка и Нехотеевка, където при украински обстрели бяха ранени трима души и бяха разрушени над 20 къщи и коли. В нощта на 24 март Журавльовка също беше разтърсена от няколко гърмежа, като имаше снаряди, паднали в необитаема част на селото. Същата вечер един човек е умрял вследствие на украинския обстрел.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР