Украински кръстник бе отвлечен снощи в Москва, а престъплението приличаше

...
Украински кръстник бе отвлечен снощи в Москва, а престъплението приличаше
Коментари Харесай

Отвлякоха украински кръстник при среднощен екшън в Москва

Украински кръстник бе похитен нощес в Москва, а закононарушението приличаше на сцена от екшън, съобщи лайф.ру.

Група яки мъже нахлуха в известно заведение в съветска столица и нападнаха клиент. Атакуваният отговори на ударите и кафенето се трансформира в полесражение. По време на битката имаше изстрели, които раниха мъжа. Нападателите го извлякоха от салона, натовариха жертвата на закононарушението в багажника на лек автомобил и отпътуваха незнайна посока.

Московската полиция през днешния ден разкри, че похитеният е Юрий Василенко. Той е главатар на украинска мафиотска формация. Кръстникът евентуално е забъркан в убийството на някогашния съветски народен представител Денис Вороненков. Експарламентаристът от Комунистическата партия на Руската федерация в Държавната дума (долната камара на федералния парламент в Москва) бе разстрелян през март 2017 година в Киев. Покойният и неговата брачна половинка Мария Максакова се преселиха в Украйна година по-рано.

Отвлеченият евентуално е измежду уредниците на разстрел на един от водачите на така наречен Опълчение в Донбас. Водачът на паравоенното формирование, което се бие против подразделенията под командването на Киев в Източна Украйна - Евгений Жилин, бе погубен в Москва през 2016 година

Полицията добави, че Василенко е живеел в съветската столица незаконно. Ние установихме, че той е наел квартира в югоизточната част на града с подправени документи. При обиска в жилището бяха открити и иззети огнестрелни оръжия, измежду които и снайперски пушки, муниции и взривни субстанции, обявиха от локалното Министерство на вътрешните работи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР