Украински депутат от партията на президента Володимир Зеленски се оказа

...
Украински депутат от партията на президента Володимир Зеленски се оказа
Коментари Харесай

Хванаха украински депутат да си уговаря среща с проститутка по време на пленарно заседание

Украински народен представител от партията на президента Володимир Зеленски се оказа през вчерашния ден в центъра на скандал, след публикуването на фотоси, които го уличиха, че си написа по мобилния си телефон с продажница по време на парламентарна сесия, съобщи Франс прес.

Украински уебсайт популяризира в сряда фотоси в непосредствен проект на екрана на телефона на Богдан Яременко, 48-годишен някогашен посланик, на които се вижда по какъв начин уговаря изискванията за платена любовна среща.

Яременко получава информация за предлаганите полови услуги и цената за тях: 100 $ за час и 150 - за два часа.

Според уеб страницата, фотосите са направени във вторник по време на сесия на Народното събрание. Депутатът изначало написа във Facebook, че това е режисура. После изтри този текст и сервира извинения на брачната половинка и децата си, на парламентарната си група и на президента Зеленски, а постъпката си назова " недомислена ".

Публикацията провокира ужас в пленарната зала, където има болшинство партията на президента Зеленски - някогашен комедиен артист, определен с огромна преднина през април.

Редица депутати от опозицията настояха през вчерашния ден Яременко да подаде оставка от поста ръководител на парламентарната комисия по външна политика, съобщи Българска телеграфна агенция.

Парламентарната група на партията на Зеленски " Слуга на народа " ще разиска случая на съвещание да края на тази седмица, сподели нейният ръководител Давид Арахамия.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР