Украински бежанци във Варна ще се включат в пролетно почистване

...
Украински бежанци във Варна ще се включат в пролетно почистване
Коментари Харесай

Украински бежанци чистят във Варна в знак на благодарност

Украински бежанци във Варна ще се включат в пролетно разчистване през днешния ден, с цел да изразят своята признателност, че са приютени в морската столица, напомня Moreto.net.

Проявата ще бъде втората акция на самодейността „ Предай нататък! “ от плана „ Граждани на квартала “ на самостоятелното съдружие „ Български специалисти за районно развиване “, проведена взаимно със СУБ „ Украински дом “ – Варна.

Тя е за пролетно разчистване на региона към Двореца на културата и спорта, където беше основан Кризисният център за бежанци от Украйна, и ще се организира на 15 април от 17.00 ч..

В акцията ще вземат участие украински бежанци, които желаят да изразят своята признателност, че са приютени в морската столица. Те ще почистят и регионите към хотелите в околните курортни комплекси, където са настанени и в този момент са техен дом.

По традиция в дните преди Христовото възкресение в българските домове стартира огромно Великденско разчистване – на дома, на градинките, с цел да се посрещнат уместно идните празници Лазаровден, Цветница, Великден. И нашето предпочитание е да преобразим красиво средата, в която живеем и творим. Убедени сме, че в случай че всеки от нас го направи персонално и съобщи нататък, самодейността ще обиколи целия град и ще го усмихне.

Варна е нашият дом. Ние сме семейство. Направи ДОБРО! Преобрази и претвори средата, в която живееш и работиш! Започни от своето място и предай нататък!, приканват уредниците.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР