Украински активисти твърдят, че са хакнали акаунта за онлайн пазаруване

...
Украински активисти твърдят, че са хакнали акаунта за онлайн пазаруване
Коментари Харесай

Украинци хакнали акаунт на руски блогър и му купили сексиграчки за 25 000 долара

Украински деятели настояват, че са хакнали акаунта за онлайн извършване на покупки на съветски боен блогър, който е купувал дронове за силите на Москва, и са похарчили събраните в сметката пари за секс играчки, заяви “Политико “.

Групата " Киберсъпротива " съобщи, че е атакувала акаунта в " АлиЕкспрес “ на Михаил Лучин - другар на проруския боен блогър Владлен Татарски (с същинско име Максим Фомин), който беше погубен при детонация в кафене в Санкт Петербург в неделя. Лучин е събирал пари за закупуване на безпилотни самолети, които съветските войски да употребяват в Украйна.

" Той е боен нарушител, доброволец, блогър, а в този момент и притежател на вибратори ", се споделя в изказването на хакерите, които разгласяват скрийншот, на който се вижда по какъв начин употребяват акаунта на Лучин в “АлиЕкспрес “. Украинците настояват, че са купили секс играчки на стойност 25 000 $ посредством акаунта на Лучин.

Те прибавят, че в този момент Лучин е притежател на " неповторима " сбирка от мъжки полови атрибути на стойност 25 000 $ - пари, които той е възнамерявал да похарчи за дронове за съветската войска. " Сега вместо дронове той ще би трябвало да изпраща камиони, цялостни с вибратори и други доста скъпи неща за съветския народ ", пишат хакерите.

Лучин удостоверява, че електронната му поща и акаунтът му в “AлиЕкспрес “ са били хакнати от украинците, само че твърди, че е съумял да си върне по-голямата част от източените пари - като се изключи 17 000 рубли (195 евро), които са били изхарчени за към този момент доставени сексиграчки. Руснакът също по този начин съобщи, че е " тъжно ", че няма " задоволително ракети " Калибър ", с които да бъдат ударени хакерите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР