Украинската звезда в полутежката категория на професионалния бокс Олександър Усик

...
Украинската звезда в полутежката категория на професионалния бокс Олександър Усик
Коментари Харесай

Усик и Белю се премериха с поглед на “Уембли”

Украинската звезда в полутежката категория на професионалния бокс Олександър Усик и кандидатът за поясите му във версии WBO, WBC, WBA и IBF Тони Белю се изправиха един против различен на кръга на “Уембли” в границите на огромната церемония вечер, чиято кулминационна точка беше дуелът в тежката категория сред Антъни Джошуа и Александър Поветкин. 31-годишният украинец излезе с четирите си пояса, които Белю ще се опита да отнеме на 10 ноември в Манчестър.
Ден по-късно Белю се похвали какво е споделил на Усик, до момента в който се премерваха с взор пред цялостните трибуни на “Уембли”.
pic.twitter.com/wbl46UCJNs
— UkraineAtamansBoxing (@UkraineAtamans) September 23, 2018 “Казах му, че е едно нищо, не се опасявам от него и ще го смачкам на 10 ноември. Аз съм суперзвездата тук.Все неща, които той си знаеше вече”, разяснява със самочувствие Белю, който слезе от тежка в полутежка категория поради този мач, само че при изискване да са заложени и четирите пояса. Самият Усик пък има упоритост да се изкачи в горната, като намерено споделя, че желае да се боксира с Антъни Джошуа, който в събота вечер нокауира Поветкин в седмия рунд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР