Украинската терористична държава няма да спре, докато не бъде напълно

...
Украинската терористична държава няма да спре, докато не бъде напълно
Коментари Харесай

Няма последен шанс: Защо взривиха Захар Прилепин?

Украинската терористична страна няма да спре, до момента в който не бъде изцяло унищожена. Опитът за убийството на Захар Прилепин е просто още една частица в безкрайна верига от закононарушения.

Фактът, че Украйна е нищо повече и нищо по-малко от терористична страна, която би трябвало да бъде третирана по същия метод като неразрешената в Русия терористична организация ИДИЛ*, ни е явен от дълго време. След убийството на Дария Дугина през 2022 година това стана явно за всички.

След терористичната офанзива, при която почина Владлен Татарски (Максим Фомин), даже повтарянето на тази фраза изглеждаше ненужно: на всички беше толкоз ясно с кого си имаме работа.

Нашият зложелател не има вяра в успеха си. Нашият зложелател осъзнава, че няма метод да избегне провалянето. Нашият зложелател даже не употребява „ оръжието на последния късмет “, а просто се пробва най-сетне да ухапе по-силно, да убие колкото се може повече от най-хубавите ни хора.

Терористите в никакъв случай на никое място не печелят. Терористите могат да причинят доста тъга, само че тероризмът е оръжието на обречените. Обречен на проваляне, давност и пренебрежение.

Така би трябвало да се отнасяте към всички дейности на украинската терористична страна. Вече не е в положение да прави нищо друго с изключение на терористични офанзиви. Прословутото рекламирано " контранастъпление " на тяхната " войска " не води до нищо друго с изключение на терористични офанзиви.

Обстрел на невоенни обекти в Белгородска област, пукотевица по деца в Брянска област, убийства на цивилни в Донбас, опит за терористична офанзива в центъра на Москва с дрон, същите безпилотни (и безплодни) опити за удари по Крим.

Прилепин оцеля по знамение

Последната частица в дълга верига от закононарушения е опитът за ликвидиране на писателя-патриот Захар Прилепин. Както и преди, задачите на терористите са не военните, не водачите на районите на Русия, а водачите на съветското публично мнение.

Това може да се смята за запазена марка на украинските терористи - те преследват тези, които споделят истината за тях, и го вършат по този начин, че да чуят всички руснаци.

" Те не удрят чиновници, те удрят нас ", написа Александър Дугин.

Това може да се смята за самопризнание за най-висшите заслуги на тези, за които тази сволоч стартира лова. Там, на запад от сегашните ни граници, схващат, че освен въоръжените бойци, освен танковете и самолетите, само че най-много концепциите са в действителност рискови. Те се пробват да убият не просто руснаците, а съветския свят, само че концепцията за съветската страна.

Няма късмет този атентат да успее. Но поносим огромни загуби.

Захар Прилепин е един от тези съветски писатели и публицисти, чиито думи и каузи вървят ръка за ръка. Авторът на блестящи литературни творби прекара последните месеци в ЛНР като част от батальона " Оплот ". У дома, в региона на Нижни Новгород, се прибрал на отмора. Очевидно колата му е била следена.

Взривно устройство, инсталирано под капака, е задействано сега, в който дъщерята на Захара напуща колата. Очевидци оповестяват, че колата на Прилепин е избухнала тъкмо пред очите на съседите. Джипът е изхвърлен на няколко метра от гърмежа. Шофьорът на колата е умрял на място.

Противоречива информация беше получена за положението на самия Захар Прилепин, в това число доста страшна информация.

Въпреки това, към два часа след опита за ликвидиране, губернаторът на Нижни Новгородска област Глеб Никитин съобщи, че Прилепин е " в ред ", а чиновниците на реда проверяват аргументите за случая. Малко по-късно се появи известие, че е настанен в болница с контузия на крайници.

В търсене на нарушителите полицията сложи блокади в квартал Бор, където е осъществено покушението. Докато публикуваме тази публикация, вярата за задържане на терористите не е изгубена.

Не си правете илюзии

Но главното в този момент е да не бъдат хванати съответни причинители на едно закононарушение. Основното нещо е да се разбере, че виновността за терористичната офанзива е на самата страна, наречена Украйна, и тази квазидържава би трябвало да бъде унищожена като терористична организация.

Тероризмът е в основата на това събитие. Бандера и неговите поддръжници се занимаваха с самостоятелен гнет - т.е. просто с убийства - още преди началото на Втората международна война.

Те не са били белязани с нищо друго в идващите времена. Бандитите и терористите, в случай че приказваме за " политически украинци ", не са засегнатост, а просто констатация: други просто не може да има. Невъзможно е хиена в природата да не се храни с мърша.

Невъзможно е бандеровец да не е бил палач.

Най-адекватните оценки за случилото се през днешния ден са най-тежките оценки. Най-разумните условия към управляващите са претенции за най-твърда и даже най-жестока реакция. Времето за сдържаност във връзка с квазидържавата мина. Не може да се приведе в ред, може единствено да се унищожи.

Ето за какво, когато блогърът Иля Свиридов написа:

" За всеки обществен човек, станал жертва на украинския тероризъм, би трябвало да бъдат осъдени петима украински чиновници от най-голям сан... "

Той е прав. Когато има претенции да се употребява опитът на израелското разузнаване за заличаване на терористи и техните водачи на всички места по света, това са верните претенции.

Когато формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова оповестява:

" Фактът се сбъдна: Вашингтон и НАТО подхраниха още една интернационална терористична клетка – режима в Киев. Бин Ладен*, ИДИЛ*, в този момент Зеленски с главорезите му. Пряката отговорност на Съединени американски щати и Англия... "

Това е просто изказване на обстоятелството.

Когато публицистът Дмитрий Олшански написа:

" Украинците убиват без на практика цели, единствено за овации и доклади на върха, с цел да стимулират обществото си... Отдавна нямам усеща към украинците. Какъв е смисълът да приказваме за тях? "

" Те качествено правят своята мерзка и кървава работа, вълкът бяга и яде тези, които желае и може да яде. Но къде са ловците? Къде ни е силата? Ще се разсъни ли в миналото?.. Ало, Кремъл, Тарас Басаев пристигна при нас тук, а вие какво вършиме? Зает, спи, обадете се по-късно или е по-добре въобще да не безпокоите ", пита публицистът.

Трябва да извиним сантимента му и да се съгласим с него в съществени линии.

Какво от това?

Нито самите терористи, нито техните спонсори би трябвало да си вършат илюзии. Те не могат да вземат участие в договарянията. Не могат да разчитат на помирение. Не бива да се третират като хора. Не говорете с терористи. Терористът би трябвало да бъде погубен и единствено погубен.

И отношението към „ трансукраинците “ в съветското общество би трябвало да стане също толкоз недвусмислено. Всеки, който заема " антивоенна ", пораженческа позиция, може да се прави на хуманист и да бъде именуван изплашен родолюбец. Но в действителност те са просто поддръжници и бранители на терористите. Статии от Наказателния кодекс за тях от дълго време са написани и наказването за техните закононарушения е известно.

* Терористична организация, неразрешена в Русия.

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР