Украинската система за управление на войските е напълно унищожена в

...
Украинската система за управление на войските е напълно унищожена в
Коментари Харесай

Русия ще се спре, когато армията й стигне границата с Полша, която искала Западна Украйна

Украинската система за ръководство на войските е изцяло унищожена в хода на " специфичната военна интервенция за застраховане на сигурността на мирните поданици на Луганската и на Донецката национална република " (както в Русия назовават войната в Украйна), а поставената от съветския водач Владимир Путин задача за демилитаризация на Украйна е съвсем завършила. Това съобщи съветският полковник от запаса Анатолий Матвейчук, някогашен чиновник на частите със особено предопределение.

Военният специалист разказа в изявление за изданието URA.RU финала на " спецоперацията " в Украйна. По думите му окончателната точка за армията на Русия щяла да бъде ликвидацията на групировките на националистите в западните райони на страната, а по-късно съветските бойци трябвало да стигнат до границата с Полша, уверен е анализаторът.

Руският о.з. полковник акцентира, че Варшава има исторически искания към Москва и съгласно анализатора през днешния ден Полша била подготвена да се възползва от обстановката, с цел да си върне земите, изгубени след 1939 година Предложението на полските управляващи към управлението на Съединени американски щати и НАТО за изпращане на миротворци показвало полското предпочитание за заграбване на територията на Западна Украйна.

Руският специалист споделя, че Варшава е ориентирана през днешния ден към Лвовска област на Украйна и по думите му, откакто Русия стигне до линията на прикосновение с Полша, тя трябвало да оборудва укрепени гранични пунктове.

Според Матвейчук армията на Русия към този момент е нанесла обилни вреди на военнопромишления комплекс на Украйна, на практика били унищожени Военновъздушните сили и Военноморските сили, а Противовъздушната защита не можела да оказва редовно противопоставяне. Частична боеспособност били съхранили единствено бронетанковите войски на Украйна.

Матвейчук счита, че заради унищожаването на военнопромишления комплекс украинските войски към този момент не могат нито да създават, нито да ремонтират бойната техника. В момента украинската войска можела да обезпечава само полеви ремонт на бронемашините, само че след изчерпването на ресурсите останалата техника също ще престане да работи, счита съветският специалист, представен от utro.ru.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР