Украинската посланичка в България и дипломирам сексолог Олеся Илащук сподели

...
Украинската посланичка в България и дипломирам сексолог Олеся Илащук сподели
Коментари Харесай

Посланичката Олеся прави магия за смърт на Путин

Украинската посланичка в България и дипломирам сексолог Олеся Илащук показа фотография на вуду кукла в обществените мрежи, обяснявайки, че е пробила главата на Путин с карфици, правейки му по този метод черна магия.

Ето какво написа красивата Олеся в обществената мрежа телеграм:

" Често са ми казвали, че владея черната магия. За разтоварване на душeвността, довечера направих вуду кукла. Съжалявам, трябваше да замаскирам фотографията на главата, защото на фотографията е нашият общ зложелател, който стартира война против Украйна. Всички вие прелестно разбирате кой е той!

Сега взимам куклата и забивам топлийка в нея... И ми става по-леко на душата. Не спирам даже за секунда и си правя работата допустимо най-ефективно. Нека на приятелите ми им стане смешно, а враговете на Украйна – да се уплашат доста “, написа Илащук в коментар към фотографията.



Илащук се показва като сексолог, гещалт терапевт, хипнотизатор и експерт по бижутата и скъпоценните камъни. България даде неприсъствен агреман на новия дипломат на Украйна, само че украинското външно министерство не бърза да изпрати Илашчук в София.

Покрай нейното назначение на този пост избухна скандал. Редица общественици се обърнаха към президента Володимир Зеленски с молба да освободи Илащук от поста дипломат на Украйна в България, даже беше основана и петиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР