Украинската певица и героиня на шоуто Ергенът на 2021 г.

...
Украинската певица и героиня на шоуто Ергенът на 2021 г.
Коментари Харесай

Ши*ани приятели от Западна Украйна! Как може да държите хуманитарна помощ в складове? СНИМКИ

Украинската певица и героиня на шоуто Ергенът на 2021 година показа обява на доброволеца и режисьор Денис Тарасов, който приказва за забавянето на помощта в складовете, и прочувствено реагира на обстановката.

В разказите си Инна Бордюг, известна като певицата Злата Огневич, постна обява на режисьора Денис Тарасов, който стана доброволец по време на войната. Постът приказва за обстановката с филантропичната помощ за украинците: когато тя влиза в страната през западната граница, от време на време остава там в хранилища и жителите на градове под противников огън не могат да я получат:

„ Агентската мрежа от доброволци в Западна Украйна оповестява, че товарът, който идва в Украйна като филантропична помощ, остава в складовете на Западна Украйна. Имам доста огромна молба - приканвам вас, доброволци, Тероборона от Западна Украйна, дано всички се обединим и да помогнем на нашите „ юмруци”, които пазят филантропична помощ, да я изпратят в градове, които в действителност се нуждаят от тази помощ.

Слава на нашите герои, популярност на Украйна!” - споделя Тарасов в обявата си.
View this post on Instagram

Огневич прочувствено се обърна към публиката във видео история:

„ Ши*ани другари от Западна Украйна! Как може да държите филантропична помощ в хранилища?! Нямате ли какво да ядете и къде да спите?! Колко сте безсрамни! Дайте го на хора, които в действителност се нуждаят от него - тези одеяла, тази храна! Направо съм в потрес! Не позорете страната ни, апелирам, в такива сложни времена за нашия народ. Моля ви, бойци, Тероборона, които сте в Западна Украйна, елате и ги дайте тези юмруци в *упето, в главата! Не знам какво друго да дам, с цел да го получат тези хора.
 Instagram.com/zlata.ognevich Снимка: Instagram.com/zlata.ognevich
И като цяло, тези, които в този момент са в Западна Украйна, имате цялостното право да получавате цялата тази филантропична помощ гратис! И дано хората, които си въртят езиците и крадат с ръцете си, дано всичко просто изсъхне у вас! "
 Instagram.com/zlata.ognevich Снимка: Instagram.com/zlata.ognevich
„ Знаех, че ще бъде по този начин. Човешкият фактор... Но и за вас ще се откри истина, повярвайте ми “, подписа апела си певицата.
 Instagram.com/zlata.ognevich Снимка: Instagram.com/zlata.ognevich
По-късно Огневич разгласява нови истории, в които тя акцентира, че не приказваме за всички хора в Западна Украйна, а за тези, които са виновни за тази обстановка:

„ Приятели, хей! Моля, слушайте деликатно предходните ми истории! Обичам всички елементи на Украйна! Посланието ми визира единствено тези хора, които бавят филантропичната помощ! Но защото се транспортира през западната част на страната, тя автоматизирано се открива в западната част на Украйна.

На всички останали - благодаря и обятия за цялата упорита работа в този момент!!! Цем ".
 Instagram.com/zlata.ognevich Снимка: Instagram.com/zlata.ognevich  Instagram.com/zlata.ognevich Снимка: Instagram.com/zlata.ognevich
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР