Украинската певица Анна Корсун (Maruv), която победи на националния конкурс

...
Украинската певица Анна Корсун (Maruv), която победи на националния конкурс
Коментари Харесай

Украинката, спечелила Евровизия, ще подкрепи Русия

Украинската певица Анна Корсун (Maruv), която победи на националния конкурс за „ Евровизия-2019 “, даде обещание да поддържа на финалите руснака Сергей Лазарев, предава РИА Новости, представени от " Фокус ".
„ Разбира се, поради моето положително отношение към Серьожа – ние имаме прелестна, забавна обща история – ще го поддържа. Но ми се желае да видя и другите осъществявания и да поддържа артистите, които ще създадат нещо забавно “, цитира думите на певицата организация УНИАН.
Maruv също по този начин съобщи, че повече няма да взе участие в състезанията за „ Евровизия “, тъй като те са „ изживели себе си “ и са станали неактуални.
Руската организация напомня, че Анна Корсун победи в националния конкурс, само че не подписа контракт с Националната социална телерадиокомпания на Украйна (НОТУ) поради „ заробващите условия на контракта “. На фона на абсурда, обвързван с участията на Maruv в Русия, изпълнителката съобщи, че не желае да се явява на „ Евровизия-2019 “ с лозунги и да трансформира своето осъществяване в промоакция на украинските политици.
Освен Maruv, от присъединяване в състезанието се отхвърлиха още четирима финалисти в състезанието. В последна сметка Украйна ще пропусне „ Евровизия “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР