Украинската певица Алина Паш се оттегля от конкурса за популярна

...
Украинската певица Алина Паш се оттегля от конкурса за популярна
Коментари Харесай

Скандал на Евровизия: украинската представителка се оттегля

Украинската певица Алина Паш се отдръпва от състезанието за известна ария Евровизия 2022 и няма да показа страната си поради политически скандал. 

В интернет излязоха разкрития, че през 2014 година певицата е посетила противоречивата област Крим откакто Русия разгласи, че районът е съветска територия. Това беше признато доста остро от сънародниците й, за които Крим е сензитивна тематика и в обществените мрежи Алина Паш беше упрекната в анти-украинско държание. Съгласно украинските закони влизането в Крим през Русия е нелегално. Алина е предоставила доказателства на управляващите по какъв начин е влезнала в района и това се вижда от видеонаблюдението. Но се оказва, че Алина е фалшифицирала документ, възложен на украинската телевизия UA:PBC. 

След абсурда публичната медия, която я изпрати на състезанието Евровизия, отдръпна поддръжката си за певицата и се наложи 28-годишната Паш да разгласи отдръпването си от най-големия песенен конкурс в света. Тя заяви, че след оповестяването на новината е получила голям брой онлайн нападки от хора, които не утвърждават държанието й. В своя отбрана в Instagram Алина Паш написа:

" Аз съм украинска гражданка. Спазвам украинските закони и пробвам да покажа украинските обичаи и полезности на света. Там, докъдето стигна тази история, няма нищо общо с моите планове и музиката ми “.

Коя е Алина Паш?

Родена в малко градче в Карпатските планини в западна Украйна, Алина стана известна с присъединяване си в тв шоуто X Factor. Чакала е 8 години, с цел да има правото да пее на сцената и да показа родината си на Евровизия. Тя завоюва Vidbir – националното шоу, което избира песента, с която Украйна се показва.  Shadows of Forgotten Ancestors – „ Сянката на забравените предшественици “ – смесва жанровете по най-хубавия съвременен метод, с цел да покаже хубостта на украинската просвета. 

За край, Алина Паш сподели: 

„ Не желая тази виртуална война и ненавист. Най-важната война сега е външната, която пристигна в моята страна през 2014 година “.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР