Украинската милионерка Анастасия Лашманова, чието лично състояние се оценява на

...
Украинската милионерка Анастасия Лашманова, чието лично състояние се оценява на
Коментари Харесай

Намериха зверски убита милионерката Анастасия Лашманова! Почнала като сервитьорка и натрупала над 100 милиона евро

Украинската милионерка Анастасия Лашманова, чието персонално положение се прави оценка на повече от 100 милиона евро, е заклана в Черна Гора. Вечерта на 11 май е намерено тялото на дамата, оповестява вестник " Виджести ", съобщи " Блиц ". Според полицията по тялото на Лашманова, което е намерено в жилището й, има очевидни следи от принуждение. Прокуратурата е почнала следствие по делото. Министерството на външните работи удостовери за гибелта на милионерката.  Анастасия Лашманова Лашманова е шеф на фирмите Mimosa group и Sea Trade. Последната компания купи известния хотел " Mimosa " в центъра на Тиват преди три години и на негово място построи нов хотелски комплекс.

``
реклама

Лашманова е притежател на елитния комплекс " Перла " в Тиват. Освен това богаташката има козметичен салон " Fatalna ", който се намира в влиятелния апартхотел " Tre Canne " в Будва.

Според FOS активите на Лашманова се правят оценка на към 105 милиона евро. Мотивът за убийството не е явен, само че по данни на източници Лашманова може да е била ограбена.    Тя отишла в Черна гора преди няколко години, имала съветски паспорт и първо проработила като сервитьорка.



Според някои медии съветският предприемач Валери Задорин стои зад активите на Лашманова. Той е притежател на съветската компания Aroma, една от най-големите компании за първокласни артикули.  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР