Украинската любимка на родната публика - гимнастичката Влада Николченко, няма

...
Украинската любимка на родната публика - гимнастичката Влада Николченко, няма
Коментари Харесай

COVID-19 и "онази възраст" спряха Влада Николченко за Купата в София

Украинската фаворитка на родната аудитория - гимнастичката Влада Николченко, няма да взе участие на Световната купа в София. Причината е, че е инфектирана с ковид, само че и не е в познатата си мощна форма.

Това съобщи треньорката на украинския отбор - двукратната международна шампионка в многобоя (1977 и 1979 г.) Ирина Дерюгина. Тя приказва преди старта на Световната купа, която може да гледате директно по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg от 26 до 28 март. В неделя ще ви покажем финалите на обособените уреди и по bTV.

" Тя се разболя от COVID-19. Сега се възвръща. Добре е. Това е повода. При нея има доста аргументи. На 18 години е към този момент. В онази възраст е. Когато стана дума за олимпийските игри беше: „ О, да! Искам да съм там. Ще стана на 18 и ще съм по-добра “. Сега качи някой кг, по-тежичка е. Казва: „ Много обичам да се състезавам, а няма къде “. А никак не обича тренировките. Това е казусът. Надявам се да се оправим. Мисля, че би трябвало да порасне малко. Тя е неповторима ", съобщи Дерюгина пред bTV.

Дебютът на съревнование от Световната купа по художествена гимнастика за Николченко беше точно в София през 2018 година Тогава тя стана седма в многобоя, а за съчетанието си с бухалки завоюва сребърен орден. Година по-късно у нас беше шеста в многобоя.

На международното състезание в Баку през 2019 година Николченко завоюва бронзов орден на бухалки.

Украйна ще има две самостоятелни представителки в София - Виктория Оноприенко и Йева Мелешчук.

А по какво си наподобяват българската и украинската художествена гимнастика? Какво е възприятието да се завърнеш на спортния килим след година пауза? И по какъв начин въздейства новият устав?

Гледайте цялото изявление с Ирина Дерюгина в студиото преди началото на Световната купа по художествена гимнастика. Началото е в 9:30 ч. по RING на 26 март!

Гледайте трите дни на Световната купа по художествена гимнастика директно по RING, VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg. В неделя финалите на обособените уреди ще бъдат излъчени и директно по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР