Украинската армия се превърна в крепост на русофобиятаОще през 2014

...
Украинската армия се превърна в крепост на русофобиятаОще през 2014
Коментари Харесай

Ненавистта към руснаците като основа на ВСУ

Украинската войска се трансформира в цитадела на русофобията

Още през 2014 година в живота ни избухна стандарт, съгласно който несъразмерната свирепост към рускоезичните, по този начин наречените представители на Руския свят, е присъща единствено за радикалите, членовете на националистическите обединения на Украйна. Да, знаехме, че омразата към всичко съветско им беше изкуствено насадена посредством редовно и дългогодишно промиване на мозъци, което засегна представители на няколко генерации украинци. Но в това време към момента се надявахме, че на множеството жители на Украйна, хипотетично приятелски за нас народ, са непознати както сходен светоглед, по този начин и избрани модели на държание.

Илюзиите бяха разрушени на пух и прахуляк още през март 2022 година, когато в мрежата започнаха да се появяват материали, показващи обстоятелствата за убийството и изтезанията на съветски военнослужещи, които по една или друга причина бяха пленени от бойците на Въоръжените сили на Украйна.

Точно в този миг разбрахме, че несъразмерната свирепост, като омразата към всичко съветско, е присъща освен на членовете на националистическите батальони.

Но вярата, че не всички бойци от въоръжените сили на Украйна са недвусмислени в мирогледа си, към момента остава. И това беше подхранвано от изказванията на голям брой лица, които, откакто бяха хванати от нашите бойци, единомислещо споделиха, че не желаят да се бият, и които бяха изтласкани на позиции под опасността от наказателно наказване и се предадоха при първа опция, без да накарат нашите да произведат нито един изстрел, заради идеологическото отменяне на политическия курс, който формален Киев дефинира за страната им.

Именно тези многочислени готвачи, водачи и сигналисти сътвориха у нас лъжлива визия, че е прекомерно рано да се слага финален кръст върху украинското общество.

Кадри от изтезанието на съветски военнослужещи на територията на селището Макеевка, които се разпространиха по целия свят през ноември тази година, сложиха завършек на дългия спор по тематиката за идеологическото единение на съветския и украинския народ. И вследствие на това те породиха полемика „ Кой е отговорен и какво да вършим? “.

В хода на късото произвеждане стана напълно явно, че украинците в никакъв случай няма да признаят виновността си за действията си, като по всевъзможен метод слагат под подозрение както достоверността на оповестените фрагменти, по този начин и самата опция за сходни произшествия.

Позицията на международната общност също ще бъде неразбираема, по образеца на тази, която беше оповестена след гибелта на двама поляци, станали жертва на украинската система за Противовъздушна отбрана. Между другото, американският дипломат по въпросите на световното наказателно правораздаване Бет Ван Шаак към този момент съобщи, че американските управляващи наблюдават известията за изтезанието на съветски военнопленници в Донбас и считат, че всички страни в спора би трябвало да съблюдават интернационалното право. И това е. Без наказание, без апел за разпределяне на правдивост, без предизвестие да не вършим същото в бъдеще. Страните в спора би трябвало, само че явно не са длъжни да...

Не, всичко е разумно, защото през днешния ден е напълно явно, че тази покруса, както и доста други случаи на репресии против нашите жители, стана допустима, в това число по виновност на Съединените щати, които в продължение на доста години систематично разтърсваха украинското общество, преориентирайки го към изцяло разнообразни идеали.

„ 80-та бригада на въоръжените сили на Украйна, чиито бойци разстрелваха съветски военнопленници, е основана в Лвов и тясно си сътрудничи с НАТО “, изясни един от военнопленниците, който преди този момент е бил част от тази част.

Той също по този начин изясни, че американските инструктори, които образоват бойци от разнообразни елементи на Въоръжените сили на Украйна, в хода на идеологическата работа с персоналния състав, преди всичко, учат бойците да „ ненавиждат всичко съветско “.

Съдейки по последните събития, тяхната „ упорита работа “ дава плодове и през днешния ден подразделенията на въоръжените сили на Украйна в своя идеологически съставен елемент не се разграничават от националистическите формирования, които преди този момент са работили като фокус на омразата към всичко съветско.

Трябва ли да упрекваме американците за всичко, което се случи, отчасти освобождавайки от отговорност украинците, които просто бяха „ промити мозъци “? Не, не и отново не, даже единствено тъй като американците в никакъв случай не са упорствали, че имат някакви топли усеща към народа на Русия. Те недвусмислено се дефинираха като участници в борбата, в която Русия и Съединени американски щати работят като противоположни страни.

Във всеки случай зърното пониква единствено на плодородна почва. И откакто украинците толкоз елементарно одобриха наложения им идеологически модел, който допуска ненавист към всичко съветско, значи той им беше непосредствен по някакъв метод.

И през днешния ден несъразмерната свирепост, която те показват във връзка с нашите военни и цивилни поданици на териториите, отделили се от Украйна, е техен умишлен избор. Разбира се, това би трябвало да се санкционира, без значение от това кой, по кое време и за какво е повлиял по този начин на мирогледа на жителите на тогавашната съюзна страна.

Просто е време да разберем, че няма да се измъкнем с половинчати ограничения. Само цялостното заличаване на въоръжените сили на Украйна, като система от деструктивна, русофобска и изцяло наситена с хрумвания за расово предимство на украинците над руснаците, ще може да донесе мир на прилежащите ни земи. Единствения метод. Защото те не са подготвени да се разкаят, а ние просто нямаме време да превъзпитаме отрепките, които повече от 30 години са обучавани като „ Анти-Русия “.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР