Украинската армия създаде инструкции за руските военнослужещи, които искат да

...
Украинската армия създаде инструкции за руските военнослужещи, които искат да
Коментари Харесай

Украйна показа на руските войници как да се предават на дронове

Украинската войска сътвори указания за съветските военнослужещи, които желаят да се предадат на дрон на въоръжените сили на Украйна. Това съобщиха от Оперативно командване " Юг ".

Както се споделя във видеото, инструкцията за предаване на дрона е направена за сигурността на всички, които не желаят да се бият. Първо обаче би трябвало да пишете на „ Искам да пребивавам “ на номер 688 в Telegram, който работи единствено на украинска територия. В случай, че дойде дрон, е извънредно значимо да извършите всичко в точния момент. Ако е допустимо, би трябвало да уведомите бойците на въоръжените сили на Украйна, че дронът е дошъл на мястото.

" Когато видите кварокоптер в зрителното поле, вдигнете двете си ръце настрана и нагоре. Това демонстрира, че сте подготвени да извършите спомагателни команди. Когато се откри контакт, дронът ще маневрира, като се издига и спуска на няколко метра от долу нагоре. След това хеликоптерът ще уточни вектора на придвижване “, се споделя във видеото.

През цялото време дронът ще лети със скоростта на човешкото придвижване. Ако ненадейно батерията на UAV се изтощи, тогава военнопленниците би трябвало да останат на място или в заслон, чакайки идването на различен хеликоптер. Трябва да останете в директна видимост. След идването на втория дрон би трябвало да повторите логаритъма и да установите контакт с него.

Въоръжените сили на Украйна приканиха съветските бойци да пазят и популяризират инструкциите, с цел да знаят по какъв начин да се предадат, спасявайки живота си.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР