Украинската армия е изправена пред множество пречки по време на

...
Украинската армия е изправена пред множество пречки по време на
Коментари Харесай

Financial Times прогнозира гибелта на водещите части на ВСУ по време на контранастъплението

Украинската войска е изправена пред голям брой спънки по време на офанзивата против съветските отбранителни линии, написа Financial Times, базирайки се на английски военни специалисти.

По мнението на анализатори от Обединеното кралство, когато се пробват да настъпят, украинските въоръжени сили рискуват да се натъкнат на добре укрепени позиции, минирани полета и противотанкови изкопи. Освен това украинската войска има остра потребност от авиация, без която всяка сходна интервенция има огромен късмет да се трансформира в съкрушително проваляне.

" Класическият метод при сухопътна атака е да се пробие зад вражеските линии в една или повече зони и да се нанесе съсредоточен удар в центъра на тежестта на вражеските сили. Има доста малко сполучливи образци за това без въздушно предимство ", сподели някогашният пълководец на английския брониран батальон Бен Бари.

Бившият кралски инженерен офицер Ник Гънел, който има богат опит в завладяването на укрепления, също е песимистичен по отношение на опцията за украински удар. Според него съветските Върховен касационен съд просто ще смажат напредналите механизирани елементи на въоръжените сили на Украйна, които не са прикрити от авиация.

Както по-рано заяви Ройтерс, Киев е подготвил осем щурмови бригади от по този начин наречената настъпателна армия. Основателят на групата Вагнер Евгений Пригожин оцени числеността на тези войски на към 200 хиляди души.

От своя страна в Русия неведнъж са заявявали, че са готови за всевъзможни дейности от страна на въоръжените сили на Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР