Украинската актриса Олга Сумская публикува видео на разрушения театър в

...
Украинската актриса Олга Сумская публикува видео на разрушения театър в
Коментари Харесай

„Чувам гласовете на мариуполци“: Актрисата Олга Сумская за бомбардировките на театъра в Мариупол /видео/

Украинската актриса Олга Сумская разгласява видео на опустошения спектакъл в Мариупол в Instagram, на което се вижда по какъв начин стотици мариуполци се крият от обстрел.

По това време в бомбоубежището на театъра се криеха няколкостотин цивилни от Мариупол. Но съветската орда не пощади никого. Руските бойци хвърлиха бомба и всички, които се пробваха да избягат от нашествието, се озоваха под руините.

„ Мащабът на мариуполската покруса няма граници... Когато виждам опустошения спектакъл, като че ли слушам гласовете на мариуполци, заровени живи под тези отломки... Нови ужасни фрагменти на Мариуполския трагичен спектакъл, опустошен от Руснаци. Страшна тъга, която нищо на света не може да утеши... “ – написа Сумская под видеото, предава УНИАН.

Олга Сумская оправдава огромната си щерка Антонина Паперная, която живее в Москва и мълчи за войната в Украйна. Според Сумская Антонина е обезпокоена от войната в Украйна и постоянно се обажда на околните си.

На 12 април морските пехотинци на Мариупол записаха видео, в което оповестиха, че градът е във противников пръстен и обсада, само че не напуснаха позициите си, остават правилни на родната си земя. Сега бранителите на героичния Мариупол остават без муниции и храна, само че не губят религия в успеха. Вярата е тази, която оказва помощ на народа ни в битката против жестоките окупатори.

Какво е известно за бомбардировките над Мариупол?

На 16 март съветските войски хвърлиха бомба върху постройката на трагичния спектакъл в Мариупол, където се криеха стотици цивилни. Входът на бомбоубежището беше блокиран от парчета, а заради нескончаем обстрел дълго време нямаше информация за потърпевшите.

На 25 март стана известно, че в постройката на театъра може да са починали към 300 души.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР