Украинска телевизионна водеща и модел позира на корицата на списание

...
Украинска телевизионна водеща и модел позира на корицата на списание
Коментари Харесай

Украинка, оцеляла във войната с Русия, позира за Playboy СНИМКА 18+

Украинска телевизионна водеща и модел театралничи на корицата на списание Playboy в Украйна. Тя оцелява при обстрел предходната година.

Ирина Белоцерковец, чийто брачен партньор е асистент на кмета на столицата Киев, губи окото си и минава през поредност от комплицирани възстановителни интервенции, откакто е ранена в хипотетичен опит за ликвидиране, три дни откакто Русия стартира нашествието си в Украйна.

Облечена с бронирани бикини и превръзка на окото, в този момент тя е на корицата на първото издание на Playboy Украйна, отпечатано след началото на войната, написа The Telegraph.

Белоцерковец разказва раните си пред Playboy.

" Липсваше окото ми, на всички места стърчаха тръби, косата ми беше обръсната поради интервенцията. Навсякъде имах шевове, белези, рани; бях просто чудовището на Франкенщайн. Челюстта ми се беше счупила като клонка ", споделя тя. " Вече нямам хубаво лице, само че останалата част от тялото ми е красива ", добавя моделът.

“ ” presented its first printed issue since the beginning of the full-scale Russian invasion of Ukraine.

On the cover is surgeon, model and TV presenter Iryna Bilotserkovets, who was wounded during shelling in the region and lost an eye.
— 24 Hours Ukraine (@24HoursUkraine)

Тя е карала трите си деца към дома си в Киев, когато колата им била обстрелвана. Ирина щяла да почине от загуба на кръв, в случай че парамедик не ѝ е оказал спешна помощ.

Подложена е на месеци лекуване и се трансформира в знак както на украинската опозиция, по този начин и на издръжливостта на украинските ранени дами по време на войната.

" Въпросът не беше да запазя хубостта си, а дали ще пребивавам или не. Лекарите споделяха, че евентуално ще умра. Аз обаче не бях съгласна, както и брачният партньор ми ", споделя тя пред Playboy.

Playboy Украйна показват в изказване, че Билоцерковец е показана като част от рубриката " Жените остават мощни ".  В изказването се споделя, че изданието е „ отдадено на издръжливостта на украинските дами, които са били ранени по време на войната, само че които не са изгубили жаждата си за живот и са образец за мощ и мотивация “.

Приходите от списанието ще бъдат дарени за закупуване на незабавно здравно съоръжение за украинската войска.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР