Украинката Галина Вознюк и Анета Момчилова, българка, живееща в Германия,

...
Украинката Галина Вознюк и Анета Момчилова, българка, живееща в Германия,
Коментари Харесай

Украинка и българка от Германия с емоционално писмо до хирурзите в УМБАЛ Бургас

Украинката Галина Вознюк и Анета Момчилова, българка, живееща в Германия, изпратиха обща признателност към личния състав в Първа хирургия на УМБАЛ Бургас. Двете се срещат в болничното заведение и вземат решение да напишат общо писмо до Украинското посолство и до РЗИ Бургас, в което показват какъв брой доста оценят работата, която правят медиците, оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение.

" Попаднах в болничното заведение на 18 юли с тежко заболяване. Не мога да запомня имената на всички тези хора, които прецизно извършват Хипократовата клетва, само че чувствам грижата и чувствам, че шефът на болничното заведение и на отделението са създали всичко допустимо, с цел да приготвят висококвалифицирани фрагменти. Нямам визия по кое време почиват тези хора, те непрекъснато са на работа и към нас, по тази причина им се покланям надълбоко до земята и им поисквам здраве и дългоденствие ", написа Галина. Тя е пенсионерка, работила е над 50 години, 40 от които като заместник-директор в учебно заведение. Към писмото се причислява и Анета Момчилова, която е българка, само че прекарва част от годината в Германия.

" Много благодарим за лекуването. Не можете да си визиите какъв брой високо го оценяме ", пишат двете дами. Единственото, което биха желали да се усъвършенства в отделението е да има ледник, в което болните да държат храната, която им носят околните. И се надяват донори да чуят молбата им.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР