Украинка е жената с най-голям естествен бюст в света. 31-годишната

...
Украинка е жената с най-голям естествен бюст в света. 31-годишната
Коментари Харесай

Украинка носи най-големите бомби в света - slava.bg

Украинка е дамата с максимален натурален бюст в света. 31-годишната моделка Мила Кузнецова, която работи като асистент юрист, може да се похвали с размер на гърдите цели 115 см.

Любопитна детайлност е, че макар естествените си дадености и интереса на обществото към тях тя към момента се тормози да застане чисто гола пред камера, написа в днешния си брой вестник "Телеграф ".

За да стане рекордьорка Мила е трябвало да се яви на кастинг, а по-късно да премине и през обстойни медицински прегледи, които да потвърдят, че действително няма усъвършенствания и интервенции на бюста.

Липсата на силикон печели купата, като първото място подвига летвата до главозамайващия тринадесети размер на сутиен. Дамата, която все още е русокоска, само че постоянно опитва с цвета на косите си, е висока 173 см.

Името й добива известност поради естествения бюст, като това е повода да стартира работа като модел. Има доста фотоси по бански и долни дрехи, които акцентират обилните й извивки, само че към момента не смее да се снима изцяло гола. Родом е от Киев, да е правист остава нейн приоритет.

Интересно е повторното й присъединяване в конкуренцията - преди една година Мила Кузнецова е имала опцията да се окичи с купата, само че друга украинка я измества. През тази шансът е на нeйна страна.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР