Украинец търси изчезналата си майка. 40-годишната Марина Ворошчук започнала работа

...
Украинец търси изчезналата си майка. 40-годишната Марина Ворошчук започнала работа
Коментари Харесай

Търсят изчезнала от Царево украинка


Украинец търси изчезналата си майка. 40-годишната Марина Ворошчук почнала работа в края на юни в Царево, в хотел "Хермес клуб ". Младият мъж последно е чул майка си на 10 август, когато е била онлайн в обществените мрежи, оповестява Флагман.бг.

Ето какво разказал той в известието си до Флагман:

"Чухме се на 25-26 юни. Тогава тя ми сподели, че всичко е наред. Настанили са я с още две девойки от Турция на втория или третия етаж от постройката. За начало е работила като хигиенистка и е миела чинии в кухнята. Поради дефицит на работна ръка са я повишили до асистент готвач, рязала салати. Работила е от 13:00 до 22-23:00. Сутрин е ходила на плаж, по-късно на работа. Живяла е по адрес "Царево, ул. Екзарх Йосиф I 1, 8260 Tsentar, Tsarevo, Bulgaria " Трябвало е да работи до 20-22 септември. Към средата на юли ми показа, че някой й е предложил брак, само че не зная детайлности. За последно ми е писала на 2 август. Също по този начин на 10 август в 20:23 часа ми е пратила известие: „ SOS, попаднах в иго ". Оттогава не е била дейна. ", написа обезпокоеният наследник.

По информация на сина, получена от трети човек, малко по-късно Марина е почнала работа в Лозенец, само че след известно време, само че и там чиновниците са я видели за последно на 1 август, след което от нея нямало и диря.

По думите му дамата била напуснала и това работно място, като е тръгнала с другари да си търси ново.

40-годишната Марина е висока към 173-175 см, тежи към 85 кг и е със светла коса. Говори български и британски.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР