Ужасяващо видео, на което младежи брутално ритат и тъпчат паднала

...
Ужасяващо видео, на което младежи брутално ритат и тъпчат паднала
Коментари Харесай

Диваците вилнеят в Париж! Ужасяващо ВИДЕО показва как бясна тълпа линчува полицайка в Новогодишната нощ

Ужасяващо видео, на което младежи брутално ритат и тъпчат паднала на земята полицайка и шефа ѝ, шокира цяла Франция, предадоха локалните медии. Успоредно с това хулигани вилняха в новогодишната нощ в страната, възпламениха над 1000 коли атакуваха пазители на ред.

Клипът на побоя е сниман от самата тайфа на насилниците в парижкото предградие Пампинисюр-Марн рано сутринта на 1 януари. Впоследствие те се похвалиха, като разпространиха видеото в интернет.

Около 100 души почнали да се бунтуват, откакто не били позволени на частно празненство. 20 от тях даже нахлули в магазина, където се провеждал купонът Патрулната двойка била извикана да постави завършек на сборичкване на улицата, само че след това била подмамена и се оказала обект на офанзива от над 50 души. Полицейската кола е била преобърната, а намиращите се в нея чиновници измъкнати на открито и грубо били.

В един миг мъжът служител на реда изважда револвера от кобура, само че не създава изстрел. Преди това той несполучливо се пробва да отбрани себе си и колежката си с флакон сълзотворен газ. Двамата имат разтърсване на мозъка. Мъжът е със строшен нос, а дамата е със следи от юмруци по лицето.

Насилието завършило с идването на полицейски подкрепления, при което огромната част от нападателите избягали. Трима от тях се търсят. Ранените служители на реда няма да могат да извършват служебните си отговорности в продължение на минимум 10 дни.

Побоят над органите на реда, който бе публикуван в обществените мрежи, провокира вълна от отвращение. В яростно послание президентът Еманюел Макрон назова нападението против полицайката „ линч “ и се закани причинителите да бъдат хванати и осъдени.

Вътрешният министър Жерар Коломб назова офанзивите „ неприемлива дивотия “ и добави, че „ общество на принуждение няма по какъв начин да продължи да съществува “.
Подобни изказвания направиха водачите на всички огромни партии в необичаен миг на единение сред политиците.

Хулигани са запалили в новогодишната нощ във Франция 1031 автомобила, заяви френското вътрешно министерство. При оправянето с безредиците правозащитните органи са арестували 510 души. Палежите за ЧНГ са ритуални за вандалите. На предходната Нова година бяха развалени или унищожени 931 коли. Също на 1 януари е записана и друга офанзива край Париж. В предградието Олне-су-Боа двама служители на реда са били ударени няколко пъти, до момента в който предотвратявали кражба на мотор. Бандитите са избягали, откакто единият от чиновниците на реда дал предупредителни изстрели.

Nouvelle vidéo de l’attaque de la policière hier soir à #Champigny. Nos policiers se font victimiser par les racailles... pic.twitter.com/dJSth4Jdjz
— Damien Rieu (@DamienRieu) January 1, 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР