Ужасяващо утро е преживял един столичанин днес, това става ясно

...
Ужасяващо утро е преживял един столичанин днес, това става ясно
Коментари Харесай

Кошмар! Столичанин отиде при колата си, но като я погледна и му призля

Ужасяващо утро е претърпял един столичанин през днешния ден, това излиза наяве от фотоси, оповестени в обществените мреци. Човекът, който живее в " Люлин " е отишъл при колата си, евентуално с цел да отиде на работа, само че когато е видял автомобилът напряко му е призляло.

На мястото на предните гуми е зеела голяма дупка. Човекът е написал и малко известие: Жив и здрав да си ", отнасящо се евентуално за злосторника.






Веднага под поста му се заредиха мнения и реакции. Част от потребителите го поучават да си постави секретни болтове, с цел да не може да му се случи още веднъж сходно нещо. Според други консуматори тази стъпка няма да го избави, в случай че решат да му разбият стъклото.

" Не ви ли прави усещане какъв брой доста обири има в последно време в Люлин и какъв брой доста вандалски прояви от рода на счупени стъкла, огледала, чистачки, спукани гуми. По-скоро да се направи бедност, от едвам изкарат пари. Само като чета постовете, тук в групата, напряко ми призлява. Колко хора пострадаха единствено. Нещо би трябвало да създадем...... ", разяснява друга потребителка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР