Ужасяващият момент училищен автобус се сблъска с циментов камион при

...
Ужасяващият момент училищен автобус се сблъска с циментов камион при
Коментари Харесай

Ужасен момент училищен автобус се преобръща, след като е блъснат от камион при катастрофа, която уби петгодишно момче

Ужасяващият миг учебен рейс се сблъска с циментов камион при конфликт, който умъртви петгодишно момче в Тексас беше уловен от видеорегистратор.

Юлисес Родригес Монтоя почина на 22 март, когато рейс на учебен квартал Hays County, пренасящ възпитаници от детската градина по това време, беше ударен от тежкото транспортно средство на автомагистрала 21 в покрайнините на Остин. 33-годишният Райън Уолъс, който карал зад рейса, когато това се случи, също почина при случая.

В тревожните фрагменти се вижда по какъв начин идващият камион се движи по двойно центрираните линии на пътя, преди да засече рейс, до момента в който двете транспортни средства се разминават. След това рейсът за миг завива, преди да се преобърне и да се приземи по тил, до момента в който отломките летят на всички места.

Младежите се връщаха от екскурзия до зоопарка Bastrop с 44 деца и 11 възрастни на борда. Автобусът не е бил оборудван с защитни колани, защото е бил модел от 2011 година, съгласно представителя на учебния регион Hays Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР