Ужасяващи сцени от корт в Белград смразиха света на спорта.

...
Ужасяващи сцени от корт в Белград смразиха света на спорта.
Коментари Харесай

Ужасяващи сцени от корт смразиха света на спорта: Баща рита на земята 14-годишната си дъщеря

Ужасяващи подиуми от корт в Белград смразиха света на спорта. На тях се вижда по какъв начин татко удря с ръка, дърпа, събаря на земята и стартира да рита 14-годишната си щерка.

Кадрите незабавно предизвикаха остра реакция от не една и две звезди на тениса, както и на стотици консуматори в обществените мрежи.

Според спомагателна информация от Сърбия става дума за семейство от Китай, а полицията в Белград към този момент ревизира случая.

Бившата тенис звезда Пам Врайвър помоли персонално сръбската тенис легенда Новак Джокович да направи каквото може, с цел да бъдат прекъснати сходни случаи на принуждение в родината му.

Друга някогашна тенисистка Виктория Азаренка пък написа ядосан пост във връзка това, че индивидът, снимал видеото отделя много време с телефон в ръка, без да помогне на битото момиче.

Според сръбското законодателство гневният нападател може да получи сред две и 10 години затвор.

В интернет се появи изявление на бащата, в което той оправдава дейностите си с това, че щерка му е отказала да продължи да тренира в сериозно значим ден и по тази причина той е желал да я накара да се завърне на корта.

Твърди, че не е желал да я нарани и че в Китай дейностите му са разрешени.

Još jedno brutalno nasilje oca nad ćerkom. Dobio sam informaciju da je u pitanju porodica koja dolazi iz Kine. Podnećemo krivičnu prijavu i protiv ovog monstruma.
— Igor Jurić (@lojzija)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР