Ужасяващи кадри показват вълни с височина до четири фута, които

...
Ужасяващи кадри показват вълни с височина до четири фута, които
Коментари Харесай

Приливна вълна удари военна база на САЩ, нахлу в помещенията ВИДЕО

Ужасяващи фрагменти демонстрират талази с височина до четири фута, които разрушават порти в трапезарията на американската войска в нейната база Рой-Намур на Маршаловите острови.

Водата е изпочупила вратите и прозорците и е разнесла мебелите из постройката, достигайки до тавана, демонстрира видеоклип, оповестен в X (Twitter). На фрагментите се  вижда приливът, който удря оборудванията на остров Рой-Намюр, където се намира полигонът за тестване на балистични ракети на Съединени американски щати на Маршаловите острови.



Жертвите бяха видяни да се хващат за каквото могат, с цел да избегнат да бъдат пометени, до момента в който други избягаха на безвредно място допустимо най-бързо.

Офицерът по връзки с обществеността на армията Майк Брантли разкри, че един човек е получил пострадвания в долната част на тялото. Другите потърпевши остават в устойчиво положение, откакто са били лекувани в клиниката на остров Куаджалейн, написа Meteo Balkans.

Щетите, породени от вълните, доведоха до евакуацията на целия „ личен състав отвън задачата “ от острова. Нанесени са вреди на жилищни здания, авто комплекс, спектакъл и параклис.  Отстраняването на вредите ще отнеме месеци, съгласно отчет на военните, добавя CNN.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР