Ужасяващи кадри от двора на лечебното заведение Аль-Шифа“ с много

...
Ужасяващи кадри от двора на лечебното заведение Аль-Шифа“ с много
Коментари Харесай

Улиците на Газа заприличаха на гробище за танкове, болниците - на морги, а „Хамас“ предлагат сделка

Ужасяващи фрагменти от двора на лечебното заведение „ Аль-Шифа “ с доста тела на умряли, които не може да бъдат заровени

„ Хамас ” са подготвени да освободят 70 израелски заложници, измежду които дами и деца, в подмяна на 5-дневно преустановяване на огъня.

Това излиза наяве от записано видео послание в Телеграм на представителя на въоръженото крило на палестинската формация. По думите му, изискването е в този интервал обстрелът да бъде преустановен изцяло, а филантропичната помощ да доближи до всички точки на Ивицата Газа, оповестява Нова телевизия. Все още няма коментар от страна на Израел.

 

Междувременно съветският телеграм канал „ Операция Z: Военки Русской Весны “ разгласява фотоси и видеоклипове, с цел да покаже по какъв начин улиците на Газа се трансформират в гробище за  израелски танкове Merkava, БТР Namer и бронираните булдозери Caterpillar. По подигравка на ориста те са снимани до болница „ Ал-Шифа “, в двора на която лежат голям брой тела, които не може да бъдат заровени.

 

Ужасяващите фрагменти пък се виждат в Телеграм канала на военният анализатор Борис Рожин. Заради това, че са снимани умряли деца, клипът не се предлага да бъде гледан от лица под 18 години. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР