Ужасяващата трагедия в Сеул, отнела живота на 154 души, повдигна

...
Ужасяващата трагедия в Сеул, отнела живота на 154 души, повдигна
Коментари Харесай

Жител на Сеул пред Lupa.bg след трагедията: Властите са виновни за 154-те жертви

Ужасяващата покруса в Сеул, лишила живота на 154 души, повдигна редица въпроси за сигурността в страната и даже може да коства мандата на относително прясно стъпилия в премиерския офис Хан Дък Су, предвижда пред Lupa.bg южнокореецът Ю Бин Ким. Той се е разминал на косъм от всеобщата гибел в комерсиалната зона на столицата, известна с богатия си нощен живот, предходната събота. 



Според него управляващите са напълно виновни за скупчването, довело до загубата десетки животи, освен това на младежи. Ким е безапелационен, че всичко това е можело да се планува.

И дава за образец миналогодишния хелоуински фестивал в Сеул, когато броят на посетителите бил толкоз огромен, че единствено някои от към момента настоящите антиковид рестрикции тогава де факто отсрочили нещастието за 2022 г. 

Самият той имал желание да отиде в Итевон, с цел да чества с годеницата си и другарска компания.

Но в последния миг тя се намесила с предизвестие, че ще има прекалено много хора там и даже " може да стане рисково ".

Мъжът намира думите й за съвсем оракулски. Така двамата се озовават на другия завършек на мегаполиса, отново на тържество за Вси Светии, само че с надалеч по-добра организация и по-малко тълпи. 

Според микробиолога, страната се намира в безпорядък, подбуден от излизането от коронавирус рецесията и счита, че дейностите на органите на реда са съсредоточени не в опазването на публичните прояви, а в търсенето на непознати шпиони на територията на страната. Южна Корея се тресе от непрестанни корупционни и политически кавги от 2016 година насам, което докара до каскада от рокади по високите етажи на страната.

Освен това управляващите са заети с разкриването на безбройните култове и секти, избуяли измежду популацията в последните няколко десетилетия, в това число така наречен черква на обединяването, по-позната у нас като сектата на Мун. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР