Ужасяваща история разказаха английските таблоиди, свързана със съдбата на майката

...
Ужасяваща история разказаха английските таблоиди, свързана със съдбата на майката
Коментари Харесай

Майката на играч на Арсенал живее в контейнер, той не ѝ помага

Ужасяваща история описаха британските таблоиди, обвързвана със ориста на майката на един от младите футболисти на Арсенал. Става въпрос за Джулс Найлс, която е дала живот на утвърдилия се в първия тим на "артилеристите " през този сезон Ейнсли Мейтлънд-Найлс.

20-годишният юношески национал на Англия получава по 30 хиляди паунда на седмица, само че не желае да помогне на най-близката си родственик, която сега е бездомна и живее в железен резервоар. До 48 часа се чака да я изхвърлят и от там.

Въпросните железни контейнери се употребяват за депозиране на движимости, за които няма място в изби, стаи и тавани на домовете. В условията за наемане на такова пространство категорично е записано, че те не могат да се употребяват за живеене.

Но Джулс Найлс е нямала различен избор и откакто историята ѝ стигна до таблоидите, ще бъде изгонена и от там. А тя се оплаква, по какъв начин дребният ѝ наследник изобщо не желае да я огледа и да я избави от мизерията, в която се намира сега.

"Ейнсли не ми се е обаждал, огромният ми наследник също. Знам, че няма да го създадат и в този момент. Ейнсли играе в Арсенал и с парите си от две седмични заплати може да купи апартамент, най-малко да имам заслон над главата си, само че няма да го направи. Затова пребивавам в железен резервоар без прозорци, без течаща вода, без тоалетна, без килим. И ще ме изгонят и от тук ", споделя в покъртителната си история Джулс.

Тя и Ейнсли Мейтланд-Найлс не си приказват от няколко години, откакто първо майката се скара с шефа на футболната академия на Арсенал поради бъдещето на сина си, а след това напсува и мениджъра му в Ипсуич Мик МакКарти, където игра чартърен преди време.

Сега дребният ѝ наследник избра да си купи финален модел "Мерцедес ", за който заплати над 200 хиляди паунда, само че не откри средства за майка си и я остави да тъне в бедност, а скоро тя ще заживее на улицата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР