Ужасно е да нарушаваш обещания, защото така предаваш доверието на

...
Ужасно е да нарушаваш обещания, защото така предаваш доверието на
Коментари Харесай

Ще сгрешите ако вярвате на обещанията на тези зодии

Ужасно е да нарушаваш обещания, тъй като по този начин предаваш доверието на някого. Не всички го вършат преднамерено, само че това не понижава болката и не лекува обидата. Ето кои зодии дават обещание повече, в сравнение с биха могли да създадат.

Везни

Везните са кантар - постоянно се двоумят и стоят сред двете решения. Като цяло не дават обещание неща постоянно, тъй като се познават и знаят крайния резултат. Но когато везната обещае нещо, може пред вас да е в действителност доста безапелационна и да ви измами, че ще го извърши. Това са празни обещания. Те даже рядко имат желание да го създадат, просто го споделят на думи.

Стрелец

Никога не вярвайте на стрелец, който ви каже, че ще направи нещо и с който си обещаете нещо. Тези знаци даже не знаят какво значи думата " заричане " в множеството случаи. А даже да знаят, просто не им пука толкоз и не основават толкоз продължителни и здрави връзки, че да го изпълнят. Правят каквото си желаят.

Близнаци

Случва се близнаците да изпълнят каквото са дали обещание. Просто го вършат толкоз късно, че ви наподобява присмехулно и обидно. Вече няма никакъв смисъл от това. Като цяло те са хора, които мъчно се оправят със периоди, не помнят такива неща и за тях обещанията са като товар.

Телец

Те са толкоз заети със своите действия и задания, че не осъзнават, че са дали обещание нещо. Или просто не осъзнават, че това нещо е било толкоз значимо за вас. Обещават неща, до момента в който са погълнати от работа и изобщо не мислят за следствията. Не могат да повярват, че някой може да одобри обещанията и хорските думи толкоз съществено, по тази причина им е даже смешно.

Водолей

Правят заричане и след това го нарушават жестоко. По най-болезнения за околните си метод. Това е изменничество, само че самите водолеи не го одобряват по този начин. Не имат вяра в доверието, в безкористната непосредственост, не имат вяра, че самите те може да разчитат на някого, по тази причина и постъпват по този начин. Имайте едно мислено като им споделяте.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР