Ужасните спомени от убийството на 4-ри годишната Ани Борисова в

...
Ужасните спомени от убийството на 4-ри годишната Ани Борисова в
Коментари Харесай

Бащата на малката Ани шокира: Не я убих, но я рязах

Ужасните мемоари от убийството на 4-ри годишната Ани Борисова в Атина се съживиха през днешния ден по време на продължаващия развой по отношение на невъзмутимото ликвидиране на дребното дете.

По време на делото през днешния ден дядото и баба свидетелстваха, че са научили за изгубването на Ани от майката на детето, а за убийството по малкия екран. Те обаче не знаели, че татко Станислав Бакърджиев е употребявал опиати.

Шокиращи за следващ път бяха самопризнанията на бащата, който съобщи, че не е умъртвил детето, само че е нарязал трупчето. Неговият юрист съобщи, че ще изиска да бъде преквалифицирано обвиняването от „убийство в умерено психическо състояние“ в „смъртоносна екзекуция на непълнолетно“.

Делото бе прекратено и продължава на 6 декември.

Припомняме, че доживотни присъди за бащата на дребната Ани, Станислав Бакърджиев и неговия другар Назиф Ахмедов-Николай отсъди гръцкият съд за страшното ликвидиране на детето, осъществено на Великден 2015 година в Атина.

Майката Димитрина Борисова също бе оповестена за отговорна и получи 6-годишна присъда за излагане на заплаха живота на малко дете. Тя обаче бе оневинена по акта за лъжесвидетелстване. Присъдата на майката е условна. Тя включва възбрана за овакантяване на страната през този интервал и на всяко 5-о число от месеца да се подписва в полицията.

4-годишната Ани беше убита по изключително нечовечен метод, след което тялото ѝ разфасовано на части и изхвърлено в боклука.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР