Ужасни прогнози се появиха за дните пред ноември. Това сочи

...
Ужасни прогнози се появиха за дните пред ноември. Това сочи
Коментари Харесай

Циклони побъркват времето над България!

Ужасни прогнози се появиха за дните пред ноември. Това сочи информация на Meteo Balkans. Все отново от там разясняват, че дългата суша, обхванала Балканския полуостров, е към своя край. Необичаен феномен над Индийския океан побърква времето и у нас! Началото на месец ноември съгласно предварителните прогнози ще е по-често дъждовен. Очаква се да се образуват постоянно средиземноморски циклони, като явленията ще обгръщат и Балканския полуостров.

``
реклама

От Meteo Balkans демонстрираха и карта на предстоящите отклонения на налягането от междинните климатични стойности. " Точността на събитията да се осъществят е под 20-15% - дано да не избързваме със заключенията ", въпреки всичко прецизира от Meteo Balkans. Вчера пък стана ясно, че необикновен феномен, който се заражда над Индийския океан, побърква и времето у нас. Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на Блиц, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР