Ужасна трагедия е станала на летище в американския щат Тексас.

...
Ужасна трагедия е станала на летище в американския щат Тексас.
Коментари Харесай

 Служител на летище в САЩ загина, след като бе засмукан от двигател на самолет   


Ужасна покруса е станала на летище в американския щат Тексас. Служител бе всмукан от мотор на аероплан и почина, съобщи Франс прес, като се базира на Американската организация за следствие на транспортни произшествия, оповестява " Нова ".

Мъжът е бил всмукан от мотор на аероплан на самолетна компания " Делта ", кацнал на интернационалното летище в Сан Антонио от Лос Анджелис. Машината е рулирала по пистата, с цел да стигне до гейта, на който да бъдат свалени пасажерите, като единствено един мотор е работел в този миг. Тогава е станал смъртоносният случай.


Служителят е работел за компанията " Унифи авиейшън ", предлагаща услуги за няколко самолетни компании, включително и за " Делта ". Авиокомпанията изрази дълбока горест от случилото се и съобщи, че сътрудничи с управляващите, почнали следствие на случая.

В сряда американската самолетна компания " Пиедмонт ейрлайнс " бе наказана на санкция от над 15 000 $ от Федералната организация за предварителна защита на трудовите произшествия поради сходен случай.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР