Ужасен инцидент с деца в Пловдив. Две близначета на 3

...
Ужасен инцидент с деца в Пловдив. Две близначета на 3
Коментари Харесай

Ужас в Пловдив: Две 3-годишни близначета, мършави като скелети, с рани и синини, приети по спешност в болница, а пияната им майка...

Ужасен случай с деца в Пловдив. Две близначета на 3 години са признати по неотложност в болница. Едното е със синини, а другото е в доста тежко положение, по първични данни е с мозъчен кръвоизлив и с заплаха за живота.
Лекарите останали шокирани при типа на децата, които са мощно недохранени. Тригодишните близнаци тежали колкото няколкомесечни бебета.

По всичко проличава, че като майка, тя не е полагала нужните грижи за тях по този начин както би трябвало да бъде”, обяси старши комисар Атанас Илков, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив.



Пред служителите на реда майката отрекла да е била децата, осведоми Нова тв. Обяснила, че гипсова картина паднала върху главата на момченцето. Апартаментът й е запечатан от полицията, а съседите й във входа изобщо не знаят, че в жилището се отглеждат деца.

Майката е задържана още нощес, откакто довела децата в болничното заведение. Тя е била пияна.


Разследващи проговориха пред БЛИЦ за случая:

" Предмет, който е паднал в леглото на близначетата от Пловдив, е наранил грубо едното дете и е блъснал другото, оповестиха за БЛИЦ те. Няма домашно принуждение по първични данни и не е потвърдено такова.

Децата се намират в Университетската болница в Пловдив, като няма заплаха за живота на едното, а другото все е в извънредно тежко положение.

Очаква се по късно през днешния ден правоохранителните органи да дадат конференция по случай.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР