Ужасен ден за Себринг, каза губернаторът на Флорида Не е

...
Ужасен ден за Себринг, каза губернаторът на Флорида Не е
Коментари Харесай

Последна Информация За Масовия Разстрел В Банката Във Флорида! Видео

Ужасен ден за Себринг, сподели губернаторът на Флорида

Не е известно дали убитите са банкови чиновници или клиенти. Жертвите към момента не са разпознати и фамилиите не са известени, обявиха управляващите.

" Това е ужасяващ ден за Себринг и за щата Флорида ", сподели губернаторът Рон ДеСантис (на фотографията вдясно от Хоглунд).

" Застрелях петима души "

Инцидентът стартира с телефонен диалог сред управляващите и обвинения малко след 12:30 часа локално време в сряда, оповестиха публични лица.

" Застрелял петима души ", сподели обадилият се по телефона млад мъж, както разгласи полицията на Себринг. Местната полиция и офисът на шерифа на окръг Хайлендс дали отговор на позвъняването.

Първоначално договарянията с барикадиралия се се провалили. По-късно екип за незабавна интервенция SWAT влезнал в банката и траял договарянията на място.

Екип на SWAT организира договарянията и убеди килъра да се съобщи

Заподозряният в последна сметка се предал на екипа на SWAT в банката, заяви полицията.

ФБР и Министерството на правораздаването във Флорида подкрепят следствието. Властите към момента изследват претекста за закононарушението.

Бащата на обвинения сподели, че е сломен поради жертвите. " Съсипан съм и поради сина си ", сподели Джош Ксавър, гражданин на Индиана, в телефонно изявление в сряда.

Ксавър татко съобщи, че синът му се е преместил във Флорида преди към година.

" Той не е отгледан, с цел да стане подобен. Винаги е бил положително дете. Имал е проблеми ", призна бащата, без да посочи какви, само че добави, че в никакъв случай преди не е наранявал някого.

Кой е Зефен

Зефен Ксавър е бил нает като стажант-служител в пандиза в Ейвън парк и е подал оставка преди две седмици, сподели Патрик Мандерфийлд, представител на Департамента по пандизите във Флорида. Бил е нает на 2 ноември м.г. и подал оставка на 9 януари, означи той.

Председателят и основен изпълнителен шеф на " СънТръст " Бил Роджърс съобщи, че чиновниците на компанията " са надълбоко натъжени от нещастието " в банковия клон.

" Работим с длъжностните лица и се посвещаваме на това изцяло да отговорим на потребностите на всички наранени лица и фамилии. Целият ни екип оплаква тази ужасна загуба ", сподели Роджърс в свое изказване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР