Ужасът край софийското село Негован е на път да се

...
Ужасът край софийското село Негован е на път да се
Коментари Харесай

Ужасът край Негован е пълен - търсят още трупове и останки

Ужасът край софийското село Негован е на път да се трансформира в същински филм на ужасите. По непотвърдена информация служителите на реда търсят остатъци на трети мъртвец. Само преди минути пожарния камион препречи гледката на публицистите, с цел да може да обходят региона. Екип на ПИК TV демонстрира онлайн, по какъв начин десетки служители на реда претърсват злокобното място, като евентуално търсят остатъци на трети мъртвец. 

``
реклама

Както по-рано организация ПИК първа заяви, през вчерашния ден риболовец е намерил човешки череп. При претърсването през днешния ден, което ви показахме онлайн стана ясно, че е открито разчленено тяло на жена. Преди минути, още веднъж организация ПИК първа заяви, че е открито тялото и на втори човек, погубен и разчленен по същия метод. 

По-рано водолази и кучета обходиха региона, като периметъра на претършуване бе уголемен, а полицейското наличие още по-силно. За момента не се дава никаква публична информация, защото претърсванията и обходите не престават. Събраните човешки остатъци са изпратени за разбор, а служители на реда се пробват да открият съвпадане в някои от оповестените за изчезнали хора през последния месец. По непотвърдена информация откритите хора са били убити преди към месец, защото телата им са мощно разложени. По първична информация първият мъртвец е на жена, а вторият към момента се разпознава. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР