Ужас! Мъж почина при инцидент с тролейбус в София Известният

...
Ужас! Мъж почина при инцидент с тролейбус в София Известният
Коментари Харесай

Известен архитект е загиналият при инцидента с тролейбус

Ужас! Мъж умря при случай с тролейбус в София

Известният проектант Жеко Тилев умря при произшествие с тролейбус на столичния бул. " Акад. Иван Евстратиев Гешов ", оповестява Bulgaria on air.

Инцидентът стана в понеделник вечерта. По първична информация 69-годишният мъж е паднал на спирката. Тепърва ще се обяснява дали му е прилошало или водачът на тролея е потеглил преди пасажерът да се качи.

Очакват се резултатите от аутопсията на Тилев. На място незабавно е извикана кола за спешна помощ. Медиците обаче единствено установили гибелта на проектант Жеко Тилев. От Столичния електротранспорт подозират, че му е прилошало. Тролейбусът бил изправен, а водачът е почивал през уикенда. Близките на арх. Тилев не са били с него, само че увериха, че бил в чудесно здраве.

Никъде по тролейбуса и платното не са били открити следи или кръв. Водачът на тролейбуса е с 5-годишен опит. Пробите му за алкохол и опиати са негативни. От полицията с горещи детайлности за смъртоносния случай в София Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което ще се обясняват всички обстоятелства и условия по случая. Известно е обаче, че всеобщо водачите в столичния градски превоз работят изключително поради липса на фрагменти.

Починалият арх. Жеко Тилев стои зад плана на зала ``Арена Армеец``, Пленарна зала на Народното събрание, Великият египетски музей в Египет, Олимпийският комплекс в Инсбруг, Австрия, Мемориалният комплекс “Васил Левски ” в Карлово.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР