Уж трябва да бъдат за пример, а всъщност и те

...
Уж трябва да бъдат за пример, а всъщност и те
Коментари Харесай

Нищо човешко не им е чуждо: Най-големите лъжи на звездите

Уж би трябвало да бъдат за образец, а в действителност и те са като елементарните хора и послъгват понякога. Това за девет от най-големите неистини, изречени от звездите.

1 Кайли Дженър

Дженър твърди, че по-плътните ѝ устни са реализирани поради метода, по който се гримира. Това беше по този начин, до момента в който тя не призна, че има филъри за устни. " Имам краткотрайни филъри за устни, това е просто моя неустановеност и това е, което желаех да направя... Исках да призная за устните, само че хората толкоз преждевременно съдят за всичко, тъй че може би съм заобикаляла истината, само че не съм излъгала ", сподели тя.

2 Ким Кардашиян

В изявление от 2007 година Кардашиян отхвърли съществуването на секс запис: „ Няма секс лента! Рей Джей не е от вида момчета, които биха създали нещо за възмездие. Няма сума пари, която в миналото би могла да ме убеди да пусна каквато и да е лента, даже и да имах такава. Нямам потребност от парите “, сподели тя пред Complex. Само след няколко месеца и се оказа, че е имало секс запис!

3 Зейн Малик

Малик сподели, че е напуснал One Direction, тъй като е желал отмора от светлината на прожекторите и просто да има естествен живот. Но той написа първата си солова ария единствено една седмица откакто напусна момчешката група. И не след дълго той издаде сполучлив солов албум. Това ли е елементарен живот?

4 Тейлър Суифт

Песента на Кание Уест от 2016 година „ Famous “ има спорни думи за Тейлър Суифт. Говорителите на певицата споделиха, че текстът в никакъв случай не е бил утвърден от Суифт. По-късно обаче в интернет се появи видео на телефонен диалог сред двамата и наподобява, че Суифт е била добре осведомена с песента и не е била афектирана от нея...

5 Бритни Спиърс

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк започнаха да се срещат през 1999г.Тогава Спиърс беше единствено на 19 години и под голям напън да поддържа обществен облик, който е по едно и също време секси и почтен. Това беше мъчно, защото всички я питаха дали тя и Тимбърлейк вършат секс. „ Проблемът с девствеността. Това е персонално решение и отразява методът, по който се усещам сега. Има толкоз доста страсти, че бих желала да изчакам, до момента в който схвана, че съм с верния човек ”, сподели тя пред Daily Star. Тимбърлейк обаче разкри по-късно, че те в действителност са били полово дейни.

6 Суки Уотърхаус

Суки Уотърхаус нанесе провали на няколко глави, когато излъга, че употребява Coca-Cola, с цел да измие обилните си руси кичури. През 2015 година, английският модел и певица сподели: „ Понякога изплаквам косата си с Coca-Cola. Не одобрявам косата си, когато е измита с вода – тя е фина и отпусната – само че Coca-Cola я прави рошава. " Наскоро звездата реши да разкрие истината: „ Добре.. би трябвало да бъда почтена, отегчих се да върша изявленията за коса и споделих това. Никога не съм правила това “, написа тя.

7 Парис Хилтън

Парис Хилтън отхвърли да е взимала каквито и да било наркотци. Тя сподели това в " Larry King Live ", откакто беше освободена от пандиза. Малко по-късно се появиха фотоси на Хилтън, която пуши трева. Години по-късно тя е задържана за владеене на кокаин.

8 Лил Ким

Рапърката излъга в съда за присъединяване на нейния управител и телохранител в престрелка, както и че е била очевидец. Записите от охранителните камери обаче демонстрират друго. В последна сметка тя излежава към година в пандиза.

9 Анджелина Джоли

По време на бракоразводното дело на Брад Пит и Дженифър Анистън Джоли твърдеше, че не е имало невярност. Въпреки това, единствено няколко месеца след развода, Анджелина Джоли разгласи, че носи детето на Пит. Вече е известно, че аферата " Бранджелина " е почнала доста по-рано.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР