Уж Гери-Никол бе тази, която участваше в шоу за имитации

...
Уж Гери-Никол бе тази, която участваше в шоу за имитации
Коментари Харесай

Тита изкопира Гери-Никол

Уж Гери-Никол бе тази, която участваше в шоу за фалшификати тази година, само че по всичко проличава, че и Тита обича да се превъплъщава в други облици. Затова тя избра образно да се уеднакви с колежката си, която е и най-голяма съперничка.

Силистренката е скъсила косата си и я е боядисала в ярко розово. Миналата година, почти по същото време, Гери сефтоса същата прическа в една от сюжетните линии във видеото на „ Направо ги умъртвявам “. Да не приказваме, че този цвят в цялата му гама е много обичан на варненката и постоянно можем да го открием даже и под формата на кичури из гривата й.

За себе си Тита е схванала, че най-вече й отива русото. Тъй като тества съвсем всички негови нюанси, а шоубизнеса изисква непрекъснати промени във визията, избра нещо сходно, само че пък към този момент употребявано и то не от кого да е.

Същевременно третата им съперничка Дара държи да си остане брюнетка и да се отличава от блонди-колежките си, само че тя също е прибегнала до ободряване на цвета на косата си. Пепеливо-тъмните нюанси са сменени с шоколадово кестеняво.

Четвъртата певица от новата вълна – Сузанита, си остава класическо руса, а Гери-Никол нагъсто редува розови и слънчеви оцветявания, като в множеството случаи избира да резервира корените си тъмни.

Източник: hotArena

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР