Уж е тясно, уж само минаваме през него, но всъщност

...
Уж е тясно, уж само минаваме през него, но всъщност
Коментари Харесай

Как да имате най-хубавото антре на света

Уж е тясно, сякаш единствено минаваме през него , само че в действителност е първото и последното нещо, което виждаме от вкъщи си.

Трудното при обзавеждането на антрето е, че би трябвало да е хем красиво, хем функционално, тъй като в последна сметка главната му цел е да обитава в себе си обувките и горните ни облекла.

Готовите решения, които включват две закачалки, малко шкафче за обувките и съвсем незабележимо гардеробче рядко дават отговор на действителните потребности на едно предверие.

 предверие Homedesing

А в едно предверие се случват доста неща: в него се обуват и събуват двама възрастни и две деца, кучето си търси каишката, а гостите желаят да оставят палтата си и да намерят чехлите за посетители.

Как всичко това да се случва по този начин, че да не се трансформира антрето ви в склад , ще разберете като разгледате галерията ни .

В нея сме подбрали оферти, които можете да извършите и сами.

 предверие Homedesign

Общото сред всички хрумвания е, че съчетават удобството с малко изискан.

За да е комфортно едно предверие, имате потребност от място за обувките , място за облеклата, за дреболийки, за чадъри. И най-малко едно ъгълче, в което да можете да седнете и да се обуете умерено, а не да подскачате на един крайник до момента в който връзвате връзките.

А с цел да е красиво и да си проличава, че е вашето, а не откраднато от азбучник за мебели без никакъв дух, е хубаво да има хубав акцент, фотоси или различен детайл, в който да виждате личния си жанр.

Най-важното изискване за едно красиво предверие обаче е в него да няма нищо ненужно.

 предверие Homedesing

Иначе казано, първата стъпка от превръщането на вашето предверие в най-красивото на света би трябвало да стартира с почистване.

Прегледайте обувките. Занесете „ болните “ на обущар, в случай че желаете да си ги носите отново. Изхвърлете или дайте на някого тези, които не сте носили от 5 години.

Същото се отнася и за връхните облекла. Тези, които не носите всеки ден, а са за „ специфични случаи “, завийте в калъф и приберете в дрешника.

Оставете единствено якетата и палтата, които носите всеки ден.

 предверие Homedesing

Най-голям безпорядък основават неподредените обувки и „ изплезените “ от всички ъгли шалове .

Помислете за кутии, закачалчици или чекмеджета , с които да скриете хаоса.

А за всички останали детайли на най-хубавото предверие на света проверете в нашата изложба. >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР